• +32495 666 071
  • info@domaintrade.be

Registreren

Waarom uw domeinnamen bij Versio onder brengen?


Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf die geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.

Laagste prijs van Nederland en België


U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België. Bij meer dan 100 domeinnamen krijgt u automatisch korting op de registratie en verlenging van al uw domeinnamen.

Veel betalingsmogelijkheden


Wij bieden u veel verschillende betaalmethodes aan die bijna allemaal real-time verwerkt worden. Bij betaling via iDeal, PayPal, MrCash/Bancontact, MoneyBookers, PaySafeCard en uw online portemonnee wordt uw bestelling binnen vijf minuten na betaling verwerkt. Betaling via een bank overschrijving is ook mogelijk.

Real-time domein registratie


Als u voor de registratie van uw domeinnaam met iDeal, PayPal, MrCash/Bancontact, MoneyBookers, PaySafeCard of met uw online portemonnee betaalt dan wordt uw domeinnaam real-time geregistreerd.

Gratis real-time nameserver en DNS beheer


U kunt op ieder gewenst moment (geheel gratis en real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.

Gratis domeinnamen pushen/over dragen naar een andere gebruiker van Versio


U kunt (geheel gratis en real-time) uw domeinnaam over dragen naar een andere gebruiker van Versio. Mocht u uw domeinnaam dus ooit willen verkopen, dan kunt u de koper een account laten aanmaken bij Versio zodat u het domein kunt overdragen naar de koper.

Gratis real-time houder beheer


U kunt de houder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Een domeinnaamhouder wijziging is voor alle extensies (behalve .BE en .EU) gratis en real-time.

Gratis bulk beheer


Wij bieden meerdere tools aan waarmee u meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren. Dit maakt het beheren van uw domeinnamen nog makkelijker.

Geen stilzwijgende verlenging, tenzij als u dat wél wilt


Wij verlengen uw domeinnamen niet automatisch. U ontvangt 45 dagen en 15 dagen voordat uw domeinnaam verloopt een e-mail van ons met de instructies om het domeinnaam te verlengen. Als u dit niet doet dan wordt het domeinnaam automatisch opgeheven op de verloop datum. Als u wél automatische verlenging wilt dan is dit mogelijk via een klik op de muis in uw klanten paneel.

Uitgebreide API voor het automatiseren van allerlei acties


Voor de veeleisende klanten biedt Versio een erg uitgebreide API aan waarmee domeinnamen geregistreerd, verhuisd en beheerd kunnen worden. Iedere actie die u via onze website kunt, kunt u ook via onze klanten paneel.

Domeinnaam registratie en verhuizing


Met uw domeinnaam maakt u duidelijk wie u bent en wat u te bieden heeft. Het is daarom van belang dat u een passende en pakkende domeinnaam vindt voor uw website. Versio biedt u een gebruiksvriendelijk interface voor het beheer van uw domeinnamen voor de laagste prijs van Nederland en België. U kunt hieronder beginnen met de registratie of verhuizing van uw domeinnaam.

Versio beheert meer dan 60.000 domeinnamen en is hiermee één van de grootste registrars van Nederland en België. Dit aantal blijft erg hard groeien vanwege onze krachtige controlepaneel: U kunt uw domeinnaam beheren met een erg gebruiksvriendelijke maar toch krachtige interface. Iedere actie is real-time en wordt razendsnel uitgevoerd.

Voor klanten die meer mogelijkheden willen bieden wij een API aan waarmee u vele taken kunt automatiseren. Door onze krachtige API zijn wij de leverancier van honderden bedrijven.

Registreer nu uw domeinnaam!!!

Domein Registratie